28 thoughts on “A 10 Legtrendibb $tilótipp a Fashion Weekről 💯🔥

  1. Mondjuk a kiegészítők adnak hozzá a legtöbbet egy öltözködéshez. Oké, nem az aranynyakláncok, de ajánlom, hogy nézd meg a Pitti Uomos videom, és meglátod, miről beszélek. 🙂
    Viszont adtál egy tippet, hogy akkor miről vlogoljak, bár a tizenéves kategóriából már kinőttem. :p

  2. Én személyszerint a normális farmernadrágot fertelmes felhajtás nélkül, bőrcsizmában, ingben/pólóban/bővebb pólóban/hosszujjú pólóban, farmerdzsekiben és bőrkabátban töltöm mindennapjaim. Naponta csak pólót, alsót és zoknit cserélek. Gondolom sokan vannak még így ezzel.

  3. … vicceket egy pillanatra félre téve, nem is gondoltam volna hogy az egész oversize-cucc másnak nem vonzó, vagy hogy nem lát benne szexualitást. nekem általában azt juttatja az eszembe, hogy a cucc biztos az illető párjáé, ami még ha nem is feltétlenül szexuális, de mindenképp intim… na meg lehet egyfajta dicsekvés is, olyan kimondatlan "bizisten ekkora pasit fogtam".

  4. Trend az változik, stílus marad. A stílusod az amit te felveszel és neked tetszik. Nem az amit mások diktálnak. Ezt azért írom mert 3olyan ostoba commentet találtam amitől hányok.

  5. Teljesen igazad van az 1-sel kapcsolatban! Ezek a ruhák nem normálisak, horribilis áron adják és csak azért veszik fel mert ez a "menő" . Ezeket az embereket én csak márka buzinak hívom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *