ANTA PERMANA di Fashion Show CREACION & SIMPLYSITI BY SITI NURHALIZA



https://instagram.com/budiey – Follow My Instagram
http://youtube.com/budieychannel – Click to Subscribe!
http://budiey.com – Visit My Blog!
http://facebook.com/BudieyDotCom – Become a Fan!
http://twitter.com/budiey – Follow Me!

35 thoughts on “ANTA PERMANA di Fashion Show CREACION & SIMPLYSITI BY SITI NURHALIZA

  1. sedap terux..suara tokti no doubt…cuma terganggu dengan selendang ala langsir zaman 80-90an..memang kena theme nostalgia raya…serious kdg design ariani dan makeup epie buat tokti nampak tua 10 thn…kdg makeup tebal jadikan tokti kesian sgt..walhal tokti tkperlu pun semua tu. apapun, love love love tokti

  2. Tok ti punya stail camna dalam rakaman camtu la dia bawak bila live…artis lain banyak yg suka ubah2 xsama mcam rakaman…so jdi xsedap…sila contohi tok ti ye artis2 lain…

  3. Time bulan puasa ke ni….maaf tanya…klau time puasa pun nyanyi camni punya sedap….no 1 memang title yg layak sgt…blum ada penyanyi lain yg layak pegang title tu buat masa ni.

  4. Teknik still luar biasa.. resonant! Merdu, Power dan lantang. Siapa dia? Dialah Siti Nurhaliza, BIDUANITA NO.1 MALAYSIA. Beribu penyanyi BBNU muncul dia tetap di liganya yg tersendiri dan sukar utk digugat benchmark yg dia raih.

  5. Ini barunya the living legend…..walaupun banyak artis2 baru masuk ke dlm industri hiburan….namun Tok Ti juga tetap pilihan hati kami rakyat Malaysia…. memang padan dengan gelaran Penyanyi No.1 Malaysia… jadi saya minta lah kepada artis2 baru..atau penyanyi baru…silalah belajar segala teknik yang digunakan Tok Ti ini terutamanya ketika menyanyi secara live…..kalau alasan kalian disebabkan perasaan gugup tu…semua penyanyi yang turut mengadakan apa2 persembahan tetap berasa gugup even Tok Ti sendiri pun ada perasaan gugup namun Beliau perlu bersikap Profesional ketika membuat persembahan…. yang boleh turut dikatakan The Living Legend is Kak Mich…..semasa live is much better than recording…..suka dengan suara Kak Mich semasa Kak Mich menyanyi secara Live……..memang perfecto….bukan nak cakap dalam recording tak bagus…tapi dalam recording kan banyak benda di edit…..tapi apabila menyanyi secara live…tak ada editingnya…..Tok Ti and Kak Mich both of you penyanyi No.1 bagi saya….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *