Korea + Japan Haul | beauty, fashion, snacks ✌🏻

I’m back! Ok so I filmed this Korea & Japan haul right after coming back from my trip & originally wanted to post this before the “Clean” video – but alas, priorities happened and I didn’t get to finish this video til now. So here we are. Hope you enjoyed my casual haul and updates … Continue reading “Korea + Japan Haul | beauty, fashion, snacks ✌🏻”

Seoul Fashion Week SS19 | SFW VLOG (it’s a busy one)

📷 Instagram: http://instagram.com/joankeem 🐥 Twitter: http://twitter.com/joankeem 📽 Main Channel: https://www.youtube.com/joankeem – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – ­- – – – – – – – – #JOANDAY episode 86: I’d have to … Continue reading “Seoul Fashion Week SS19 | SFW VLOG (it’s a busy one)”

SEOUL FASHION WEEK MADNESS: Events, Showrooms, & CRUSH!

📷 Instagram: http://instagram.com/joankeem 🐥 Twitter: http://twitter.com/joankeem 📽 Main Channel: https://www.youtube.com/joankeem – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – ­- – – – – – – – – #JOANDAY episode 85: I’m not going … Continue reading “SEOUL FASHION WEEK MADNESS: Events, Showrooms, & CRUSH!”

KONSULTASI FASHION DI KOREA ! MAHAL BANGET DAH

Cowok-cowok harus nonton deh, saat saya konsultasi fashion, banyak banget tips dan info yang mind blowing mahal sih konsultasinya sekitar Rp. 3.500.000 tapi kita penasaran kok bisa sejauh apa merubah penampilan saya. kalau di video kita tulis 1.500.000 karena aku ambil paket yang cuma ngobrol doang dan belanja bajunya di tempat lain hehehe FAMS PLEASE … Continue reading “KONSULTASI FASHION DI KOREA ! MAHAL BANGET DAH”